Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asa
Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asaza in vas. Ceapa taiata felii se presara peste pulpe. Se acopera cu pireul de morcovi, iar vasul, cu folie de aluminiu. Se frig cca 45 de minute la 200°C. Cand preparatul este aproape gata, se scoate folia de pe vas, se da la o parte pireul de morcovi pentru putin timp sau se trage la marginea vasului, Pulpele se presara cu busuioc. Pireul se pune la loc, se mai fig 10 minute. Preparatul se serveste cu orez calit garnisit cu gust.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Spanac cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii