Pulpe de pui cu rozmarin

Mirodeniile proaspete se maruntesc. Pulpele se cresteaza, asezonam cu sare si piper, le frecam cu mirodenii, apoi se prajesc in tigaie pe toate partil

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui mai mari(intregi)
  • 1-1 lingurita de rozmarin sau salvie proaspata sau uscata
  • 3 linguri de ulei
  • 1 dl vin alb
  • 2 dl frisca
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 linguri de faina
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Mirodeniile proaspete se maruntesc. Pulpele se cresteaza, asezonam cu sare si piper, le frecam cu mirodenii, apoi se prajesc in tigaie pe toate partile, apoi le mai prajim in cuptor, acoperite cu folie. Facem un sos din zeama de pe pulpe amestecata cu vin, frisca, usturoi pisat, sare, piper si zahar. Ingrosam cu faina si mai fierbem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori