Pentru pulpe de pui cu usturoi spălaţi şi curăţaţi puiul. Tăiaţi-l în bucăţi, dacă e cazul. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mărişoare.
Pentru pulpe de pui cu usturoi:
1. Spălaţi şi curăţaţi puiul. Tăiaţi-l în bucăţi, dacă e cazul.
2. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mărişoare. Păstraţi cartofii în apă rece pentru a preveni înnegrirea.
3. Puneţi carnea la fiert într-o oală cu apă împreună cu foile de dafin.
4. Încingeţi cuptorul la 180 de grade (foc mediu).
5. Fierbeţi carnea aproximativ 10-15 minute, spumind des. Scopul nu este de a găti propriu zis carnea ci de a elimina sângele.
6. Scoateţi carnea din apa în care a fiert.
7. Curăţaţi usturoiul şi faceţi din el un mujdei împreună cu uleiul, sare şi piper.
8. Amestecaţi mujdeiul cu boia de ardei dulce şi iute, enibahar şi chimion.
Pulpele de pui la cuptor cu cartofi şi usturoi se serveşte fierbinte, cu lipii şi salate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii