Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga sare si piper. Se amesteca
Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga sare si piper. Se amesteca cu maioneza. Din bere si faina se face un aluat. Se separa separa ouale. Albusele se bat spuma si se amesteca cu galbenusele. Se spala si se streg pulpele apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun la prajit pina devin rumene. Se servesc impreuna cu sosul.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii