Pulpe de pui la gratar

Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji preparati tocana de verdeturi. In u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. pulpe de pui
  • 2 buc. de vinete
  • 100 gr ciuperci champignon
  • 100 gr rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura de amestec de condimente pentru gratar
  • sare
  • putin ghimbir (praf)

Mod de preparare

Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji preparati tocana de verdeturi. In uleiul preincalzit se prajeste ceapa taiata fasii si usturoiul , „aruncati” peste ele vinetele taiate cubulete, ciuperciule si rosiile. Adaugati ghimbirul si sare dupa gust. Pulpele luate de pe gratar se aseaza pe acest „pat”de legume.
Alte retete cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori