Pulpele pui marinate sunt delicioase iar marinata le da un gust deosebit, care iti da senzatia ca friptura se topeste in gura.
Carnea o spalam si o stergem cu un prosop si o crestam. Foaia de dafin si usturoiul il pisam.
Amestecam mustarul cu pasta de tomate, semintele de susan, uleiul, sarea, piperul boabe, mierea si cimbrul. Adaugam amestecul de usturoi si paharul de vin la inceput.
Adaugam carnea si acoperim vasul dam la frigider cateva ore.
Asezam bucatile de carne in tava, amestecul de condimente si o cana de apa. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Servim pulpele de pui marinate cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii