Pulpele pui marinate sunt delicioase iar marinata le da un gust deosebit, care iti da senzatia ca friptura se topeste in gura.
Carnea o spalam si o stergem cu un prosop si o crestam. Foaia de dafin si usturoiul il pisam.
Amestecam mustarul cu pasta de tomate, semintele de susan, uleiul, sarea, piperul boabe, mierea si cimbrul. Adaugam amestecul de usturoi si paharul de vin la inceput.
Adaugam carnea si acoperim vasul dam la frigider cateva ore.
Asezam bucatile de carne in tava, amestecul de condimente si o cana de apa. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Servim pulpele de pui marinate cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezPrajitura Ziua si Noaptea de post, este o reteta simpla si rapida, cu blat pufos si cu un aspect vizual deosebit. Este o...
Prajitura Ziua si Noaptea de post
Comentarii
Adaugă comentariu