Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, broccolli, cartofi, morcovi, usturoi, sare, piper, boia, ulei de masline si cimbru.
Pulpe de pui pe pat de legume se prepara asa: pulpele se spala, se cresteaza cu un cutit, apoi se ung cu ulei si se impaneaza cu bucatele de usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia, dupa care se lasa la rece. Separat se desface brocolli in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si ulei. Cartofii si morcovii se taie felii potrivite si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga usturoi si se introduce in cuptor. Se prajesc pulpele la foc potrivit, pana se rumenesc.
Pulpele de pui se servesc alaturi de legume.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii