Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge
Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge bine. Intr-o tava de aragaz se pune un strat gros de aprox. 2 cm de sare de sac. Se asaza in tava pulpele de pui si se da la cuptor. Cind s-au rumenit pe o parte, se intorc pe partea cealalta.
Se pot servi cu piure de cartofi sau cartofi pai
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii