Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele. Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.
Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.
Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.
Se face pe gratar .
Pulpele de pui si carnea de porc la gratar se servesc cu o bere rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura perfecta si racoritoare pentru zilele calduroase de vara! O compozitie de branza lejera cu stratul de cirese...
Cheescake copt cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu