Pulpe de pui si carne de porc la gratar

Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele. Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui si carne de porc la gratar

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpe de pui
  • usor crestate
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura paprika
  • piper

Mod de preparare

Pentru pulpe de pui si carne de porc la gratar se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.
Se lasa la rece, acoperit, 24 de ore.
Se face pe gratar .


Pulpele de pui si carnea de porc la gratar se servesc cu o bere rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci