Pulpele se dezoseaza; se umezeste pielea si se freaca bine cu sare. Partea interioara a pulpei o piperam. Legumele pentru umplutura le curatam si le d
Pulpele se dezoseaza; se umezeste pielea si se freaca bine cu sare. Partea interioara a pulpei o piperam. Legumele pentru umplutura le curatam si le dam in clocot 6-8 minute. Presaram cu faina si lasam sa se raceasca. Intre timp, se incalzeste cuptorul. Chifla zdrobita se adauga legumelor, apoi, galbenusul, patrunjelul, usturoiul zdrobit si cascavalul dat pe razatoare. Condimentam dupa gust. Umplutura o indesam sub pielea pulpelor si, apoi, le ungem cu unt (margarina).
Infasuram fiecare pulpa in folie de aluminiu, ceva mai lejer si le punem in tava. Punem putina apa si, in cuptorul fierbinte, le lasam aproximativ 40 de minute. Dupa acest timp, scoatem folia, punem pulpele in tava si le mai lasam 20 de minute pana se rumenesc.
6-8 frunze de salata verde, 8-12 rosii cherry sau 1-2 oua fierte taiate pe ½. Ca ganitura, se recomanda cartofi natur cu patrunjel verde.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii