1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat
1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.
2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .
3. Le punem in capac, le acoperim ;
4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.
5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.
6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.
7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.
Reteta propusa de Shumaila.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii