1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat
1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.
2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .
3. Le punem in capac, le acoperim ;
4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.
5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.
6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.
7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.
Reteta propusa de Shumaila.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii