- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina; - se pun condimentele; - se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura
- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina;
- se pun condimentele;
- se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura de amestec (margarina cu condimente) nivelam cat de cat uniform pe pulpa;
- am pus cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns; le-am pus in vas si le-am acoperit cu folie de aluminiu (nu am capac la vas)
- le-am bagat la cuptor, iar cand carnea era fiarta am indepartat folia, am scurs, o mare parte, din sosul lasat intr-un alt vas.
- am mai lasat in vas un pic de sos... cat sa se rumeneasca pielea.
Eu am folosit sosul de la pulpe pt a face cartofii (am pus intr-un vas cartofi taiati bucati, am pus sosul peste ei si i-am bagat la cuptor pana s-au fiert).
Asta a fost garnitura noastra... voi puteti folosi ce vreti.
Pofta buna!
Reteta propusa de christina
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii