Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare. Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condiment
Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare.
Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condimenteaza cu boia de ardei, piper alb si se aseaza in tava cu sare si se introduc la cuptorul incins. In timpul coacerii se intorc pe ambele parti.
Se pot servi cu garnitura de cartofi piure, natur sau prajiti.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcAm tot vazut pe la bucatarasi ca fac chiftele de legume, n-am rezistat, am facut si eu, numai ca o reteta de post. Prietena...
Aperitiv chiftele de legume
Comentarii