Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Ingrediente

  • pulpe de pui superioare (curatate) – 1 kg
  • fenicul – 1/2 buc
  • ceapa alba – 1 buc
  • usturoi – 4 catei
  • ghimbir proaspat ras – 1/2 lingurita
  • ulei de susan – 1 lingura
  • apa – 200300 ml
  • sos de soia – 45 linguri

Mod de preparare

• pune pulpele de pui in caserola de marinare rapida FoodSaver
• toaca feniculul cubulete foarte mici si pune-l deasupra
• zdrobeste usturoiul si adauga-l si pe acesta
• pune si ceapa taiata cuburi in prealabil
• adauga ulei de susan, sos de soia si ghimbir proaspat ras
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie ceapa pe jumatate si unge grill-ul
• pregateste-le apoi pe acesta, intorcandu-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodata le poti pregati si in cuptor – pune-le intr-o tava, adauga apa si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori