Pulpite cu sos de hrean si rosii

Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta cu carne trebuie sa folositi pulpe de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpite cu sos de hrean si rosii

Ingrediente

  • Pentru sos:
  • 500 ml suc de rosii
  • zahar
  • piper
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 gogosar
  • boia de ardei dulce
  • Pulpe de pui
  • 2 oua
  • vegeta
  • putina faina

Mod de preparare

Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul, gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
Pulpele de pui se fierb in apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.


Pulpite cu sos de hrean si rosii se serveste cald, cu piure de cartofi si mutaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori