Purcelul de lapte la tava este delicios. Pentru aceasta reteta cu carne aveti nevoie de un purcel de lapte, ulei, sare si lamaie.
Purcelul de lapte la tava este delicios. Pentru aprepara aceasta reteta cu carne, purcelul se opareste cu apa clocotita si se curata imediat dupa ce a fost curatat, se spinteca pe burta, se scot maruntaiele, se spala bine cu apa rece, apoi se lasa atarnat cu capul in jos timp de douazeci si patru de ore. Se sterge cu un prosop curat, apoi se unge pe dinafara si pe dinauntru cu zeama de lamaie si sare.
Turnam putin ulei intr-o tava, peste ulei punem pe latimea tavii cinci sau sase betisoare si peste bete, punem purcelul - ca sa nu se prinda de tava.In interiorul purcelului, introducem o sticla de sampanie ca sa stea purcelul drept, apoi incingem cuptorul, ungem purcelul cu ulei si dam la copt, timp de doua ore, pana la doua ore si jumatate. Din cand in cand scoatem si mai ungem cu ulei. Ca sa nu se arda codita si urechile, le invelim cu hartie sau cu folie de staniol unsa cu ulei.
Purcelul de lapte la tava se serveste cald sau rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii