Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu har
Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu hartie de copt 2/3 din aluat si se inteapa cu furculita. Carnea tocata se pune la calit cu uleiul apoi se scoate pe o hartie absorbanta. Se unge blatul cu sosul tomat si se pune 5 min la cuptor. Ardeii se taie fasii, ceapa si usturoiul se toaca marunt, rosiile se taie felii iar porumbul se pune la scurs. Peste blat se aseaza carnea tocata, condimentele, ardeiul, ceapa, usturoiul, porumbul si citeva frunze de patrunjel. Se amesteca smantana cu ouale si se condimenteaza dupa gust. Se toarna peste quiche. Restul aluatului se taie fasii potrivite si se aranjeaza peste tarta ca un gratar. Se coace 45-50 min la foc potrivit. Se serveste calda sau rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii