Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingura de faina desfacuta in a
Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingura de faina desfacuta in apa rece si se lasa zece minute pe foc mic. Se ia cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se trece amestecul prin sita. Se pune sosul obtinut intr-o cratita emailata si se adauga peste el ciupercile spalate si taiate felii groase. Se fierb inabusit, cu sare si piper, dupa gust. Se taie friptura felii subtiri si se pune in sosul fierbinte.
Se serveste friptura fierbinte, cu salata asortata de muraturi.
Alte retete:
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana
Piept de pui cu salata
Friptura de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii