Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingura de faina desfacuta in a
Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingura de faina desfacuta in apa rece si se lasa zece minute pe foc mic. Se ia cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se trece amestecul prin sita. Se pune sosul obtinut intr-o cratita emailata si se adauga peste el ciupercile spalate si taiate felii groase. Se fierb inabusit, cu sare si piper, dupa gust. Se taie friptura felii subtiri si se pune in sosul fierbinte.
Se serveste friptura fierbinte, cu salata asortata de muraturi.
Alte retete:
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana
Piept de pui cu salata
Friptura de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii