Ragu de pasare cu orez si legume

Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g piept de pui de sau de curcan
  • 2 linguri de sos Worchester/soia
  • 1 ceapa mare
  • 400 g morcovi
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 linguri faina de orez
  • 4 linguri ulei
  • 200 g mazare curatata
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 dl vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 cubulet de concentrat de supa
  • 200 g orez cu bobul lunguiet
  • 3 fire de ceapa verde
  • 3 fire maiorana

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca.

Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste carne, apoi prajim in ulei incins si o scoatem din tigaie. Calim ceapa in ulei, adaugam morcovii, ciupercile, mazarea, cucurma, vinul si carnea prajita. Asezonam cu sare si piper si inabusim totul sub capac pana se inmoaie, apoi presaram cu verdeata de patrunjel taiata marunt. Fierbem cubuletul de concentrat de supa in 4 dl de apa, adaugam orezul, apoi le fierbem pana se inmoaie. Apoi amestecam usor cu ragu de pui.
Alte retete pui recomandate

Placinta de pui

Papricas de pui

Pilaf de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc