Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciup
Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca.
Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste carne, apoi prajim in ulei incins si o scoatem din tigaie. Calim ceapa in ulei, adaugam morcovii, ciupercile, mazarea, cucurma, vinul si carnea prajita. Asezonam cu sare si piper si inabusim totul sub capac pana se inmoaie, apoi presaram cu verdeata de patrunjel taiata marunt. Fierbem cubuletul de concentrat de supa in 4 dl de apa, adaugam orezul, apoi le fierbem pana se inmoaie. Apoi amestecam usor cu ragu de pui.
Alte retete pui recomandate
Placinta de pui
Papricas de pui
Pilaf de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii