Ragu de pasare cu orez si legume

Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g piept de pui de sau de curcan
  • 2 linguri de sos Worchester/soia
  • 1 ceapa mare
  • 400 g morcovi
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 linguri faina de orez
  • 4 linguri ulei
  • 200 g mazare curatata
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 dl vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 cubulet de concentrat de supa
  • 200 g orez cu bobul lunguiet
  • 3 fire de ceapa verde
  • 3 fire maiorana

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca.

Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste carne, apoi prajim in ulei incins si o scoatem din tigaie. Calim ceapa in ulei, adaugam morcovii, ciupercile, mazarea, cucurma, vinul si carnea prajita. Asezonam cu sare si piper si inabusim totul sub capac pana se inmoaie, apoi presaram cu verdeata de patrunjel taiata marunt. Fierbem cubuletul de concentrat de supa in 4 dl de apa, adaugam orezul, apoi le fierbem pana se inmoaie. Apoi amestecam usor cu ragu de pui.
Alte retete pui recomandate

Placinta de pui

Papricas de pui

Pilaf de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori