Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se
Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se sareaza. Ungem o tava cu unt, punem un strat cu jumatate din zarzavaturi, stropim cu smantana si invelim cu carnea. Carnea se asezoneaza cu sare, piper, flori de nucsoara, apoi se pune cealalta jumatate de zarzavaturi. Mirodeniile verzi se taie marunt, se amesteca cu restul de smantana, apoi se stropeste cu acesta continutul tavii. Se acopera tava cu folie, spoi se prajeste in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aprox. 50-60 de minute.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii