Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se
Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se sareaza. Ungem o tava cu unt, punem un strat cu jumatate din zarzavaturi, stropim cu smantana si invelim cu carnea. Carnea se asezoneaza cu sare, piper, flori de nucsoara, apoi se pune cealalta jumatate de zarzavaturi. Mirodeniile verzi se taie marunt, se amesteca cu restul de smantana, apoi se stropeste cu acesta continutul tavii. Se acopera tava cu folie, spoi se prajeste in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aprox. 50-60 de minute.
Alte retete recomandate
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii