Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Varza alba se curata de foile depreciate si se taie fasii subtiri. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea impanata cu usturoi se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 100 ml apa si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Carnea fripta se raceste putin si se portioneaza. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga varza, piper, cca 200 ml apa fiarta, jiul de la friptura si se continua fierberea cca 15 minute.
Ragut de berbec se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii