Pentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.
Pentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala si se taie jumatati. Bucatile de carne se inabusa in 75 ml ulei cu 75 ml apa, adaugand treptat cantitatea de apa fierbinte necesara, sare si piper. Se fierb cca 15 minute si la final se adauga rosii si vin.
Ramstecul se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii