Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, iar spre sfarsit se adauga vin, dupa care se scot separat. Ceapa se prajeste in 25 ml ulei. in 25 ml ulei se prepara oua ochiuri si se aseaza cate unul peste fiecare bucata de carne.
Ramstecul german se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si ceapa prajita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii