Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa car
Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa curatat si spalat, o lingura de sare, piper boabe si putina coaja de lamaie. Cand carnea se desprinde de pe os, se ia vasul de pe foc si se scoate carnea. Bucatile de carne se rumenesc in ulei fierbinte si se pun pe un platou. In uleiul in care s-a rumenit carnea se adauga o lingurita de boia de ardei iute, o ceasca mare de smantana si zeama de la o jumatate de lamaie. Sosul se ingroasa pe foc mic, apoi se rastoarna peste carne si se serveste imediat. Din zeama de carne se pregateste supa cu taitei in care se adauga zarzavatul fiert.
Rasolul se serveste cald, cu verdeata tocata pe deasupra.
Alte retete care contin carne:
Pilaf de orez cu pui
Tocanita de iepure
Piftie de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii