Pentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Se pune carnea la fiert intr-o oala.
Pentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada. Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa clocotita si se spumueste de cate ori se ridica spuma. Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba trei ore la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga in supa cartofii curatiti si taiati in doua si 2 — 3 bucati de varza care a fost mai inainte fiarta pe jumatate in apa. Cartofii nu trebuie lasati sa fiarba prea mult, pentru a nu se sfarama. Se asaza rasolul de vaca pe farfurie, se pun imprejur cartofii, varza si morcovii din supa, taiati felii.
Rasolul de vaca se serveste cu sos de hrean si muraturi sau salata de sfecla.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii