Rasol de vaca cu smintina

Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra brinza si patrunjel verde.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. rasol fiert
  • o lingura telemea
  • sare
  • o lingura faina
  • o lingura untdelemn
  • patrunjel
  • 150 gr. smintina

Mod de preparare

Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra brinza si patrunjel verde.
Se serveste cu garnitura de legume fierte, de preferinta morcov si fasole verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc