Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat marunt langa rasol, la f
Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat marunt langa rasol, la fiert, pe foc mic. Separata se prepara un sos de ciuperci. 200 gr ciuperci se spala bine in 3-4 ape, nu se curata de pielita si se taie felii. Se pun 30 gr unt intr-un vas iar cand s-a topit se adauga ciupercile si arpagicul. Se lasa sa fiarba in apa lor, pe foc mic, acoperite cu un capac. Cand incep sa se rumeneasca se adauga 2-3 linguri cu vin si se mai fierbe sosul 3-4 clocote.
Se serveste fierbinte.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii