Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat marunt langa rasol, la f
Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat marunt langa rasol, la fiert, pe foc mic. Separata se prepara un sos de ciuperci. 200 gr ciuperci se spala bine in 3-4 ape, nu se curata de pielita si se taie felii. Se pun 30 gr unt intr-un vas iar cand s-a topit se adauga ciupercile si arpagicul. Se lasa sa fiarba in apa lor, pe foc mic, acoperite cu un capac. Cand incep sa se rumeneasca se adauga 2-3 linguri cu vin si se mai fierbe sosul 3-4 clocote.
Se serveste fierbinte.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii