Rasol de vita cu carpaccio de dovleac

• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
900 minute
Complexitate
redusa
Rasol de vita cu carpaccio de dovleac

Ingrediente

  • rasol de vita - 1 buc (200 g, 3 cm)
  • cimbru - 1 crenguta
  • unt - 25 g
  • stock de vita (optional) - 100 ml
  • dovleac placintar - cca 100 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• asezonati rasolul
• folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces 
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore;
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20-30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.

Pofta buna!

*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci