• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa
• asezonati rasolul
• folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore;
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20-30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii