Rasol de vita cu legume este o mancare satioasa si foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de: rasoluri de vita, morcovi, telina, ulei.
Rasolurile taiate in doua se prajesc in ulei incins dupa care se tin la cald. Apoi, in acelasi ulei in care au fost prajite rasolurile, se prajesc legumele taiate cubulete, timp de 10 minute, dupa care se adauga vinul si supa concentrata. Se adauga cimbru, sare si piper dupa gust. In final se adauga si rasolurile peste legume si se lasa cratita la foc mic aproximativ 2 ore, miscand din cand in cand cratita. Se serveste cu pilaf de orez.
Alte retete cu carne:
Tocanita de porc
Piept de pui la cuptor
Tocanita de pui cu cartofi
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii