Rasol de vita cu legume este o mancare satioasa si foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de: rasoluri de vita, morcovi, telina, ulei.
Rasolurile taiate in doua se prajesc in ulei incins dupa care se tin la cald. Apoi, in acelasi ulei in care au fost prajite rasolurile, se prajesc legumele taiate cubulete, timp de 10 minute, dupa care se adauga vinul si supa concentrata. Se adauga cimbru, sare si piper dupa gust. In final se adauga si rasolurile peste legume si se lasa cratita la foc mic aproximativ 2 ore, miscand din cand in cand cratita. Se serveste cu pilaf de orez.
Alte retete cu carne:
Tocanita de porc
Piept de pui la cuptor
Tocanita de pui cu cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii