Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia de paine in putina apa,
Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava.
Separat se inmoaie felia de paine in putina apa, se stoarce, se sfarama cu furculita si se amesteca intr-un castron cu jumatate din unt, ceapa rasa, catelul de usturoi zdrobit, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt, oul batut, sare si piper.
Se unge rasolul pe toata suprafata cu pasta obtinuta, se adauga restul de unt in tava, legumele pentru garnitura, presarate cu sare si piper, crenguta de salvie, supa de carne si se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, pentru doua ore. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii