Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati
Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati in sferturi sa se rumeneasca. In untura ramasa se pune o ligura de faina, apoi se pune din nou rata cu napii, se sareaza, se toarna apa si se pune la cuptor acoperita si se lasa la fiert pana cand este gata.
Se serveste calda.
Alte retete:
Sarmale de post
Placinta cu dovleac
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherry...un desert cu fructe de toamna, asta am ales eu( desi merge perfect si vara) mai mult decat delicios, isi trage originea pe...
Cobbler cu fructePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii