Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati
Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati in sferturi sa se rumeneasca. In untura ramasa se pune o ligura de faina, apoi se pune din nou rata cu napii, se sareaza, se toarna apa si se pune la cuptor acoperita si se lasa la fiert pana cand este gata.
Se serveste calda.
Alte retete:
Sarmale de post
Placinta cu dovleac
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii