Rata cu napi

Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1 lingurita faina
  • 7-8 napi

Mod de preparare

Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati in sferturi sa se rumeneasca. In untura ramasa se pune o ligura de faina, apoi se pune din nou rata cu napii, se sareaza, se toarna apa si se pune la cuptor acoperita si se lasa la fiert pana cand este gata.


Se serveste calda.

Alte retete:

Sarmale de post

Placinta cu dovleac

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori