Se curata si se spala rata. Se presara cu sare si piper, se stropeste cu unt topit si se asaza intr-o tava unsa cu unt Se introduce la cuptor sa se r
Se curata si se spala rata. Se presara cu sare si piper, se stropeste cu unt topit si se asaza intr-o tava unsa cu unt Se introduce la cuptor sa se rumeneasca si sa se patrunda pentru aproximativ o ora. Se verifica daca pasarea este fripta si cand este aproape gata, se curata portocalele de coaja, se desfac in felii si se asaza in tava, peste rata. Se stropeste totul cu vin si se mai lasa la cuptor pentru un sfert de ora, la foc moderat.
Se taie rata in bucati, se asaza pe o farfurie si se serveste cu feliile de portocala si cu sosul de vin.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Piept de pui
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii