Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se i
Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se infinge pe o frigare. Se aseaza apoi frigarea deasupra jarului. Se invarte frigarea incet si se lasa sa se rumeneasca rata uniform. E gata cand carnea s-a fragezit.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii