Pregatim rata, se spala si se goleste de intestine si de marunÂtaie, dupa care se unge cu ulei si se sareaza usor. Se pune in tava de friptura cu
Pregatim rata, se spala si se goleste de intestine si de marunÂtaie, dupa care se unge cu ulei si se sareaza usor. Se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, piper boabe si putin ulei.
Varza se curata de foile vestede, se toaca marunt si se caleste in ulei cald. Se adauga putina apa atunci cind s-a inmuiat usor si se conÂtinua fierberea. Peste o ora se adauga citeva rosii decojite, taiate felii subtiri, sare si, dupa gust, se poate adauga putin piper sau cimbru. La sfirsit se adauga un pahar de vin alb. Friptura se unge cu sosul din tava pina cind devine usor rumena. Se trece varza calita in tava de fripÂtura si se mai lasa impreuna in cuptor o jumatate de ora.
Se serveste- fierbinte.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii