Pregatim rata, se spala si se goleste de intestine si de marunÂtaie, dupa care se unge cu ulei si se sareaza usor. Se pune in tava de friptura cu
Pregatim rata, se spala si se goleste de intestine si de marunÂtaie, dupa care se unge cu ulei si se sareaza usor. Se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, piper boabe si putin ulei.
Varza se curata de foile vestede, se toaca marunt si se caleste in ulei cald. Se adauga putina apa atunci cind s-a inmuiat usor si se conÂtinua fierberea. Peste o ora se adauga citeva rosii decojite, taiate felii subtiri, sare si, dupa gust, se poate adauga putin piper sau cimbru. La sfirsit se adauga un pahar de vin alb. Friptura se unge cu sosul din tava pina cind devine usor rumena. Se trece varza calita in tava de fripÂtura si se mai lasa impreuna in cuptor o jumatate de ora.
Se serveste- fierbinte.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii