Ficatei, slanina si patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu sare si piper. Rata se curata, se spala si se umple cu amestecul obtinut, se leaga
Ficatei, slanina si patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu sare si piper. Rata se curata, se spala si se umple cu amestecul obtinut, se leaga cu ata si se unge cu unt. Se introduce in cuptor apoi sa se friga. Separat se face un sos din 25 gr unt, o lingurita cu faina, stins cu supa de carne si se adauga sare si vinul rosu. Se scoate rata din tava, iar sosul de faina se toarna in sosul in care s-a fript rata, se amesteca si se serveste rata cu sos.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Chiftelute
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii