Rinichi cu ceapa la gratar

Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se presara cu ceapa tocata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 rinichi
  • unt
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se presara cu ceapa tocata. Se preseaza usor cu mana si se presara deasupra cimbru. Se asaza apoi pe gratarul incins si se lasa la prajit, pe ambele parti.


Se servesc cu unt fierbinte.

Alte retete:

Tocanita de pui

Sarmale de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori