Rinichi cu smantana

Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rinichi de porc
  • 1 pahar de smantana
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • 1ceasca de ulei
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca de ulei fierbinte, adaugandu-se putina apa rece. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga faina damestecata cu putina apa rece. Se fierbe incet inabusit, zece minute, timp necesar ca sa fiarba faina. Se adauga smantana, se sareaza dupa gust si se pun rinichii sa fiarba impreuna cu sosul de smantana. Dupa un sfert de ora se stinge focul, se lasa mancarea sa se raceasca si se serveste.
Pofta buna!

Alte retete:

Pui cu ciuperci si smantana

Spanac cu orez

Ficatei la tigaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori