Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu unt si cu ceapa taiata
Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu unt si cu ceapa taiata marunt, la rumenit. Se toarna apa cat sa ii acopere si se fierb, apoi se toarna smantana si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.
Se servesc cu cartofi noi.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii