Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep
Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde tocat, sare, piper si se lasa la fiert. Intre timp se spala ciupercile, se taie felioare si se pun la inabusit in unt, dupa care se adauga zeama de lamaie. Cand rinichii sunt fierti, se amesteca cu ciupercile si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Sarmale de post
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii