Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep
Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde tocat, sare, piper si se lasa la fiert. Intre timp se spala ciupercile, se taie felioare si se pun la inabusit in unt, dupa care se adauga zeama de lamaie. Cand rinichii sunt fierti, se amesteca cu ciupercile si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Sarmale de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii