Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care se taie in doua pe lung
Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care se taie in doua pe lung si se sareaza. Dupa gust, se pot pipera Se unge fiecare jumatate de rinichi cu ulei sau cu unt, se pun pe gratar si se frig la foc iute. Se intorc des, ca sa se patrunda bine si sa nu se arda.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete culinare:
Piept de pui la gratar
Biftec la gratar cu ciuperci
Dovlecei umpluti la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii