Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si piarda mirosul, dupa care se taie fel
Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si piarda mirosul, dupa care se taie felii subtiri si se inabusa cu jumatate din cantitatea de grasime. In restul de grasime se caleste ceapa tocata pana cand devine sticloasa. In sosul de ceapa se adauga rinichii si bulionul, se sareaza si se pipereaza, dupa gust, se adauga vinul si cimbrul, apoi se acopera oala si se mai tine pe foc mic zece minute.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de macaroane cu sos de rosii sau cu garnitura de cartofi cu unt.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Tocanita de vitel
Musaca de vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcva invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii