Rizoto cu sunca si cascaval

Pentru rizoto cu sunca si cascaval intr-un vas, puneti la rumenit in unt ceapa tocata marunt, adaugati putin cimbru si o foaie de dafin.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa
  • 50 g de unt
  • 200 g de sunca fiarta
  • 200 g de orez
  • cimbru
  • dafin
  • 1/2litru de supa de carne sau apa fierbinte
  • o lingura de pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 100 g de cascaval ras

Mod de preparare

Pentru rizoto cu sunca si cascaval intr-un vas, puneti la rumenit in unt ceapa tocata marunt, adaugati putin cimbru si o foaie de dafin. Adaugati sunca taiata in fisii, apoi orezul bine spalat si scurs de apa. Lasati cateva minute pe foc, amestecand bine sa nu se lipeasca de vas. Turnati apoi supa sau apa fierbinte in care ati dezlegat pasta de rosii. Potriviti de sare si de piper si cand preparatul incepe sa clocoteasca micsorati focul. Dupa 20 de minute, dati vasul la o parte, puneti deasupra cascavalul ras si aduceti preparatul la masa in acelasi vas.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci