Saram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o l
Saram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte, apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin ( daca sta prea mult, da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia) si intoarcem carnea pe partea cealalta si lasam 4-maxim 5 minute. (Nu se intoarce de mai multe ori, nu se apasa, nu se inteapa, nu se fac taieturi !!!).
Pentru papila mea, asa e perfecta-medium.Cand este roz in mijloc, iar sucul e clar, nu sangeros .
Eu am facut cartofi prajiti-chips. Jamie i-a avut fierti, apoi i-a rumenit scurt in uleiul de la carne.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii