Saram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o l
Saram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte, apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin ( daca sta prea mult, da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia) si intoarcem carnea pe partea cealalta si lasam 4-maxim 5 minute. (Nu se intoarce de mai multe ori, nu se apasa, nu se inteapa, nu se fac taieturi !!!).
Pentru papila mea, asa e perfecta-medium.Cand este roz in mijloc, iar sucul e clar, nu sangeros .
Eu am facut cartofi prajiti-chips. Jamie i-a avut fierti, apoi i-a rumenit scurt in uleiul de la carne.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii