Rosii cu carne de vita

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg rosii
  • 1 kg carne de vita
  • 1 cutie de smantana
  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 ml vin
  • 150 ml ulei
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.

Se stropeste, din cand in cand, cu vin.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se asaza intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce la cuptor.

Dupa circa 15 minute, se scoate tava de la cuptor si se toarna ouale batute, amestecate cu smantana, mustar, piper si sare.

Compozitia se lasa la cuptor 15 minute.

Se presara cu cascaval si se serveste cate o portie de carne cu cate 2-3 rosii.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori