Rosii cu carne de vita

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg rosii
  • 1 kg carne de vita
  • 1 cutie de smantana
  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 ml vin
  • 150 ml ulei
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.

Se stropeste, din cand in cand, cu vin.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se asaza intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce la cuptor.

Dupa circa 15 minute, se scoate tava de la cuptor si se toarna ouale batute, amestecate cu smantana, mustar, piper si sare.

Compozitia se lasa la cuptor 15 minute.

Se presara cu cascaval si se serveste cate o portie de carne cu cate 2-3 rosii.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci