Daca credeati ca doar dovleceii sau vinetele pot fi umplute, aflati ca si rosiile pot fi umplute cu carne, si sunt delicioase la cuptor.
Se spala rosiile si se scoate miezul. Se lasa sa se scurga cu gura in jos. Se curata usturoiul, ceapa, se spala si se toaca marunt, Se calesc in uleiul de masline si se adauga treptat carnea de vita tocata. Se inabusa in apa calduta si dupa ce afiert se pune bulionul si ardeii capia pisati cu blenderul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu rosiile cu carne, se acopera cu palariute din felii de rosii si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se servesc cu bulion proaspat.
Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu bulion sau smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii