Rosii umplute cu carne

Daca credeati ca doar dovleceii sau vinetele pot fi umplute, aflati ca si rosiile pot fi umplute cu carne, si sunt delicioase la cuptor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu carne

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de vita
  • o capatana usturoi
  • o legatura ceapa
  • o crenguta busuioc proaspat
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia
  • 2-3 linguri bulion
  • 8 rosii mari

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scoate miezul. Se lasa sa se scurga cu gura in jos. Se curata usturoiul, ceapa, se spala si se toaca marunt, Se calesc in uleiul de masline si se adauga treptat carnea de vita tocata. Se inabusa in apa calduta si dupa ce afiert se pune bulionul si ardeii capia pisati cu blenderul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu rosiile cu carne, se acopera cu palariute din felii de rosii si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se servesc cu bulion proaspat.


Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu bulion sau smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc