Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se
sareaza.
Intre timp, se prepara umplutura.
Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.
Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.
Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate
tntr-un vas.
Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaUn aperitiv cald, o gustare, orice e binevenit intr-o zi rece!
Cuibulete de fidea delicioase si aromateIn ultima vreme sunt nelipsite din meniul meu de acasa. Le iubesc atat de mult incat as fi in stare sa fac cure cu supele...
Crema de mazare cu hribiTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii