Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se
sareaza.
Intre timp, se prepara umplutura.
Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.
Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.
Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate
tntr-un vas.
Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii