Rosiile se spala si li se taie cate un capacel in partea dinspre codita, li se scoate miezul cu o lingurita. Rosiile golite se sareaza si li se da o a
Rosiile se spala si li se taie cate un capacel in partea dinspre codita, li se scoate miezul cu o lingurita. Rosiile golite se sareaza si li se da o aroma de piper macinat. Sunca se taie fasii, cascavalul se razuieste, iar busuiocul se toaca marunt. Sunca se amesteca cu galbenusurile, miezul rosiilor, cascavalul ras si busuioc, se potriveste gustul cu sare si piper. Rosiile se umplu cu aceasta compozitie si se acopera cu capacelele taiate. Se ung cu ulei si se prajesc pe gratar cca 20 de minute pana se inmoaie si isi schimba culoarea.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii