Rulada cu carne si sos de ciuperci

Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr de vaca
  • 1 felie de paine
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 gr unt
  • ciuperci
  • pesmet

Mod de preparare

Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la calit in 50 gr unt sau untura si se amesteca impreuna cu carnea, se adauga apoi sare, piper,un ou intreg si un galbenus. Se framanta totul cu mana si apoi se asaza amestecul, facut sul, pe o tabla de lemn, presarata cu pesmet. Se unge sulul, cu un ou batut si se presara deasupra pesmet. Se asaza apoi rulada, intr-o tava, se pun bucatele mici de unt deasupra, se toarna putin apa si se baga la cuptor. Separat se pregateste sosul de ciuperci, care se adauga peste rulada rumenita.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori