Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la ca
Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la calit in 50 gr unt sau untura si se amesteca impreuna cu carnea, se adauga apoi sare, piper,un ou intreg si un galbenus. Se framanta totul cu mana si apoi se asaza amestecul, facut sul, pe o tabla de lemn, presarata cu pesmet. Se unge sulul, cu un ou batut si se presara deasupra pesmet. Se asaza apoi rulada, intr-o tava, se pun bucatele mici de unt deasupra, se toarna putin apa si se baga la cuptor. Separat se pregateste sosul de ciuperci, care se adauga peste rulada rumenita.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii