Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la ca
Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se toaca ceapa si se pune la calit in 50 gr unt sau untura si se amesteca impreuna cu carnea, se adauga apoi sare, piper,un ou intreg si un galbenus. Se framanta totul cu mana si apoi se asaza amestecul, facut sul, pe o tabla de lemn, presarata cu pesmet. Se unge sulul, cu un ou batut si se presara deasupra pesmet. Se asaza apoi rulada, intr-o tava, se pun bucatele mici de unt deasupra, se toarna putin apa si se baga la cuptor. Separat se pregateste sosul de ciuperci, care se adauga peste rulada rumenita.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii