Rulada cu vin

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g cotlete fara os
  • 500 g fleica
  • sare
  • piper macinat (dupa gust)
  • O lingurita de boia
  • 150 ml vin alb
  • Ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin. Feliile de cotlete se umplu cu carnea tocata, se ruleaza, rulourile se tavalesc prin faina amestecata cu boia.
Alte retete culinare recomandate:

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc