• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana la margine, ca sa-l puteti umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior cu sare, piper si mix de ghimbir si usturoi
• asezati feliile de sunca petrecute pe muschiuletul de porc
• coaceti ardeii pe plita sau in cuptor; asezati folie de plastic peste acestia si lasati-o 5 minute, pentru a provoca condens si pentru a inlatura pielita cu usurinta (puteti folosi si ardei copti la borcan
• asezati ardeii peste sunca, intr-un singur strat
• folosindu-va de un tel, bateti cele 4 oua impreuna cu busuiocul taiat marunt si un praf de sare si faceti o omleta subtire, separat
• lasati-o sa se raceasca putin si asezati-o peste sunca (ideal ar fi sa o puteti face dintr-o bucata sau din maximum 3 felii mai mari, petrecute una peste cealalta)
• Peste aceasta adaugati maslinele, dispuse egal pe toata suprafata
• Rulati muschiuletul de porc si legati-l din 3 in 3 cm pentru a va asigura ca este bine strans
• vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver si introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 56,5 ⁰C timp de aproximativ 6 ore
• odata scos, lasati rulada la odihnit cca. 30 de minute
• optional, pentru a-i conferi o culoare deosebita, puteti breza rulada in tigaie cu putin unt si o lingurita de ulei
• intre timp puteti taia cartofii cuburi si sa ii puneti la fiert
• odata fierti, scurgeti apa, zdrobiti-i cu un zdrobitor de piure, adaugati untul, laptele cald si sare dupa gust
• Se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatEste o nebunie de placinta care se poate manca in special rece tinuta la frigider.
Placinta insiropata, cu piersiciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii